Alles over puntpaprika
Peppers

Dulce Vita-kaassalade met een rooksmaakje

Benodigdheden

6 Dulce Vita paprika’s
3 bosuitjes, in ringetjes
4 eetlepels witte balsamicoazijn
zout
200 g belegen (geiten)kaas (stukje)
½ theelepel gerookt paprikapoeder
2-3 eetlepels heel goede olijfolie

Bereidingswijze

  • Snijd een kapje van de paprika’s. Snijd met een smal scherp mesje eventueel de zaadlijsten weg en spoel onder koud water de zaadjes uit de paprika’s. Snijd de paprika’s in heel dunne ringen.
  • Meng in een schaal de ringen paprika met de ringetjes bosui, de balsamicoazijn en wat zout en marineer de paprika 15-20 minuten.
  • Snijd intussen de kaas in heel kleine blokjes.
  • Meng met een vork het gerookte paprikapoeder, de olie en eventueel wat nog zout door de paprika.
  • Schep er ten slotte de stukjes kaas door.
  • Laat de smaken 15 minuten intrekken.

  • Serveer de salade met lekker warm stokbrood.

eet smakelijk

Contact ons

Onze recepten